Boligforeninger

Boligforeninger

Serviceaftaler for boligforeninger

Som bestyrelsesmedlem i en boligforening eller et ejendomsselskab, kender du helt sikkert til behovet for konstant tilsyn, reparation og vedligeholdelse af ejendommes VVS-installationer. Det kan være besværligt at håndtere i en travl hverdag for foreningens vicevært.

Derfor tilbyder vi hos Gribskov VVS faste serviceaftaler for boligforeninger og -selskaber. En serviceaftale hos os kan blandt andet indeholde:

  • Vedligeholdelse af foreningens VVS-installationer og varmecentral
  • Aflæsning af vand- og energimålere
  • Montering, udskiftning og reparation af armaturer, gaskomfurer og lignende, hos beboerne

Få den helt rigtige løsning

Med en aftale hos os, kan du få en fast VVS’er tilknyttet ejendommen eller få en fast dag med et fast interval, hvor vi kigger forbi. Mulighederne er mange og derfor gør vi en dyd ud af at skræddersy en løsning, der passer præcis til de ønsker og behov, I har, i jeres forening.

Med en fast VVS’er tilknyttet ejendommen udvikles et tæt samarbejde med jeres vicevært og med tiden også jeres beboere. Det er en stor fordel for mange, ligesom det skaber tryghed, at man har en fast kontaktperson man kan ringe til, hvis det varme vand mangler eller hvis et vandrør pludselig springer – også klokken 3 om natten.

Det personlige samarbejde vejer tungt for os, så vi deler naturligvis også gerne ud af vores erfaring og ekspertise, hvis jeres beboere har brug for hjælp, vejledning eller inspiration til VVS-installationer.

Blikkenslagerarbejde i Gilleleje

Skal vi være jeres næste samarbejdspartner?

Så kontakt os allerede i dag. Vi tager en ganske uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov, og hvis nødvendigt kigger vi også forbi jeres ejendom, for at vurdere omfanget. Herefter skræddersyer vi en løsning på den bedste aftale for jer. Ring til os på telefon 70 70 76 70 eller send en e-mail til info@gribskovvvs.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

Få et uforpligtende tilbud på en opgave

Kontakt os via kontaktformularen her på siden. I er også meget velkommen til at ringe til os på 70 70 76 70.