Blødgøringsanlæg

Blødgøringsanlæg

Få installeret blødgøringsanlæg

De fleste ved ikke at de har brug for et blødgøringsanlæg, før de har prøvet det. Vi hører ofte at et blødgøringsanlæg er en overflødig luksus, som ikke er pengene værd. Dette er vi dog ikke enige i.

Vidste du for eksempel at der er penge at spare på varmeregningen, hvis du får installeret et blødgøringsanlæg? Med blødt vand i hjemmet opnår du en række forskellige fordele, som for eksempel:

  • Hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner holder op til fire gange længere
  • Tøj og sengetøj holder sig blødt, ligesom farverne holder længere
  • Glas og bestik forbliver pæne i længere tid
  • Spar op til 30% på varmeregningen

Tag en autoriseret vvs’er med på råd

Når du skal have installeret et blødgøringsanlæg har du brug for en autoriseret fagmand, der kan rådgive og vejlede dig om de bedste løsninger, samt montere og installere anlægget.

Hos Gribskov VVS har vi mere end 20 års erfaring i branchen og er derfor godt klædt på til at hjælpe dig med dit næste blødgøringsanlæg. Vi samarbejder med en række af forskellige danske producenter, hvilket gør os i stand til at tilpasse løsningen præcis til de behov din husstand eller forening måtte have.

Valget af blødgøringsanlæg baseres på husstandens størrelse, antal beboere, vandforbruget samt hårdheden af vandet i dit område.

Blikkenslagerarbejde i Gilleleje

Få besøg af en af vores vvs’ere

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et blødgøringsanlæg? Så kontakt os med det samme. Vi tager en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, og hvis nødvendigt lægger vi også gerne vejen forbi, for at kunne tilbyde dig den bedste løsning. Ring på telefon 70 70 76 70 eller send os en e-mail på info@gribskovvvs.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på en opgave

Kontakt os via kontaktformularen her på siden. I er også meget velkommen til at ringe til os på 70 70 76 70.