Vandalarm

Vandalarm

Forebyg fugtskader

Vandskader kan forårsage skader på murværk, gulve, antikke møbler osv. Det kan hurtigt blive en omkostningsfuld omgang og er derfor også noget som mange, med god grund, er bekymrede for. Ifølge en international undersøgelse foretaget af National Retail Federation, har over 50% af alle husholdninger faktisk haft en vandskade af større eller mindre grad.

Løsningen er at få installeret en vandalarm. Alarmen giver dig blandt andet følgende fordele:

  • Afbrydelse af vandforsyningen ved lækager
  • Advarsler ved stigning af fugt i boligen
  • Overblik over vandforbruget i husstanden

Hos Gribskov VVS forhandler vi vandalarmer fra Grohe, som står bag nogle af de bedste produkter på markedet.

Tag kontrollen

Med en vandalarm tager du kontrollen over vandinstallationerne i boligen, og kan læne dig tilbage med ro i maven. Vandalarmen installeres på hovedvandledningen i huset og monitorerer gennemstrømningen af vand. Den holder øje med vandtrykket og kan registrere eventuelle lækager. Skulle uheldet være ude, sørger vandalarmen for at lukke for vandforsyningen, så skader minimeres.

Vandalarmen er koblet op til wifi og har en tilhørende app, der sender dig informationer om fugt, vandtryk, forbrug og lignende. Så er du hele tiden opdateret på hvad status i boligen er – også når du ikke er hjemme.

Du får samtidig mulighed for at kontrollere vandforbruget i husstanden, så du ikke får nogle uønskede overraskelser på årsregningen eller kan skrue ned for længden på de varme bade.

Installation af vandalarm i bolig

Lad os installere din vandalarm

Vi leverer og monterer vandalarmer fra Grohe. Afhængigt af din ejendoms størrelse, vandinstallationen og forbrug, skal du have en model der passer præcis til dit hjem. Med Gribskov VVS på holdet, får du en autoriseret og erfaren fagmand med på råd. Så får du den rigtig løsning og du får en installation, som du kan være sikker på er lavet ordentligt.

Giv os et kald på telefon 70 70 76 70 eller send en e-mail til info@gribskovvvs.dk. Tag kontrollen over dine vandinstallationer i dag.

Få et uforpligtende tilbud på en opgave

Kontakt os via kontaktformularen her på siden. I er også meget velkommen til at ringe til os på 70 70 76 70.