Udskiftning af vandvarmer

Udskiftning af vandvarmer

Få udskiftet vandvarmer

Der kan være mange gode grunde til at få udskiftet sin vandvarmer. Måske er den nuværende utæt? Måske holder den bare ikke varmen godt nok? Måske er den ikke stor nok? Måske er det tid til en mere energivenlig løsning?

Varmtvandsbeholderen spiller en vigtig og central rolle i enhver husholdning. Varmt vand i hanerne er en nødvendighed og vi ved nøjagtig hvor irriterende og besværligt det er for dig, når det ikke fungerer optimalt.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Udskiftning
  • Montering
  • Rådgivning

Spar penge med den rette løsning

I en travl hverdag er det de færreste der skænker deres varmtvandsbeholder en tanke, medmindre den ikke virker. Der er derfor mange husholdninger, der dagligt taber penge på deres løsning. Vandspild ved utætheder eller nedsat evne til at holde på varmen, er to af de største syndere på dette område. Hvad med din løsning?

Vælger du en energirigtig løsning, kan du i øvrigt søge om håndværkerfradrag på installationen.

Fagmænd med styr på teknikkerne

Hos Gribskov VVS har vi mange års erfaring med håndtering af varmtvandsbeholdere. Vi rykker hurtigt ud og konstaterer eventuelle fejl og mangler, og hjælper dig med montering eller udskiftning af din nye vandvarmer.

Vi har et tæt samarbejde med Metro Therm. Det er et samarbejde vi er meget stolte af, da det dels udtrykker stor tillid og dels har gjort os ekstraordinært dygtige til at fejlfinde, montere og udskifte vandvarmere. Kort sagt, vi har styr på teknikkerne.

VVS'er i Gribskov

Få den rette rådgivning her

Kontakt os i dag for at få en aftale i kalenderen. Vi rykker hurtigt ud og hjælper dig med din vandvarmer, ligesom vi også altid er klar på at rådgive og vejlede omkring de bedste løsninger for netop din bolig eller sommerhus. Giv os et kald på telefon 70 70 76 70 eller skriv til info@gribskovvvs.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud på en opgave

Kontakt os via kontaktformularen her på siden. I er også meget velkommen til at ringe til os på 70 70 76 70.